Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Table of Contents
minLevel1
maxLevel2

...

És una aplicació que permet a l'estudiantat de titulacions oficials de l'UJI demanar l'obtenció del certificat de competències transversals en ocupabilitat i en emprenedoria. Són certificacions que acrediten la realització d'unes activitats de formació, sensibilització i experiència determinades. Els certificats d'ocupabilitat els gestiona l'Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques (OIPEP) (podeu ampliar la informació en Procediment per a l’obtenció del certificat de competències transversals en ocupabilitat) i els de competències emprenedores la Càtedra INCREA d’Innovació, Creativitat i Aprenentatge (per a més informació consulteu Procediment per a l’obtenció del Certificat de competències transversals emprenedores). A través de l'aplicació l'alumnat inicia la sol·licitud, indica i introdueix les activitats i la documentació que vol que conste en la certificació i l'envia per a què l'organisme competent emeta una resolució. Durant tot el procediment, a més, l'estudiantat pot consultar l'estat en què es troba la seua sol·licitud i, en cas que siga rebutjada, veure'n els motius.  

Accés a l'aplicació

L'aplicació es troba a la plataforma d'informació i gestió en línia IGLU > Inserció professional i pràctiques > Certificacions > Sol·licitud de certificacions.  

...

Qui pot utilitzar Sol·licitud de certificacions?

Pot demanar un certificat d'ocupabilitat o d'emprenedoria tot l'estudiantat de titulacions oficials de l'UJI, tant de grau i màster com de doctorat. També en poden sol·licitar els titulats i titulades que hagen finalitzat els seus estudis a l'UJI en els dos últims anys.  

Info

Comunicacions

Cal que tingueu en compte que totes les comunicacions relacionades amb la sol·licitud de certificacions us arribaran a través del vostre compte de correu de l'UJI.

...

A continuació, es mostrarà una pantalla amb els tipus de certificats que podeu sol·licitar a través de l'aplicació. Com podeu veure en la imatge de sota, cal que feu clic sobre Iniciar sol·licitud. Fixeu-vos que, un cop comenceu la petició, en aquesta pantalla es mostrarà la Fase com a Introduint dades i es fixarà el dia i l'hora d'inici (Data inici). Per tant, podreu iniciar la sol·licitud i continuar i completar-la en un altre moment, més endavant. En aquest cas, apareixerà habilitat el botó Continuar amb la sol·licitud. Des d'aquesta mateixa pantalla també podreu corregir errors en cas que la sol·licitud siga rebutjada, de forma provisional. Podeu ampliar la informació en el punt Com podeu corregir una sol·licitud enviada a subsanar?

CANVIAR CAPTURA QUE NO APAREZCA CONVOCATORIA

...

Co

Aleshores apareixerà en la part de sota un missatge perquè doneu el vostre consentiment sobre protecció de dades i accepteu els termes i condicions de la convocatòria. Cal que marqueu la casella i polseu Crear.

CANVIAR CAPTURA QUE NO APAREZCA CONVOCATORIA

...

Seguidament, es visualitzarà la pantalla on heu de detallar les dades de la sol·licitud. Com podeu veure en la imatge de sota, en la part esquerra, hi ha l'índex amb els diferents apartats de formació, sensibilització i experiència amb el nombre d’hores o mesos entre parèntesis que has d’haver realitzat per a poder demanar el certificat. En la part dreta, es mostra el detall de cadascun d'aquests apartats. Fixeu-vos que es mostra en color gris fosc l'apartat on us trobeu i que, a través de les fletxes de la part de sota, podeu anar d'un apartat a un altre. Des d'ací també podeu Tornar a la llista de les sol·licituds. En aquesta pantalla podeu: 

...

Resolució de problemes 

Davant qualsevol problema en el funcionament de l'aplicació, us podeu posar en contacte amb el Centre d'Atenció a Usuaris (CAU) del Servei d'Informàtica de la Universitat Jaume I de Castelló. Podeu telefonar al CAU al (964 38) 7400 dins de l'horari d'atenció telefònica (de dilluns a dijous de 08.30 a 19.00h i els divendres de 09.30 a 17.00h), enviar les vostres consultes a l'adreça electrònica cau@uji.es o crear una incidència a través de l'aplicació CAU. Serà atesa tan ràpidament com siga possible i amb el millor servei disponible.

Glossari

  • Desistir. Acció que pot fer l'estudiantat per renunciar a la certificació. Només es pot realitzar quan la sol·licitud es troba pendent de revisar per part de l'organisme responsable. 

  • Estimat. Fase de la sol·licitud quan és acceptada. 

  • Introduint dades. Fase en què es troba una sol·licitud quan l'estudiantat l'ha iniciat i ha començat a introduir dades però encara no l'ha enviat i, per tant, hi pot fer modificacions.  

  • Pendent de revisió. Fase d'una sol·licitud quan està pendent que siga revisada per confirmar que tota la informació i dades són correctes.

  • Rebutjat. Fase en què es troba una sol·licitud quan és rebutjada perquè no compleix els requisits o la documentació no és correcta.

  • Subsanar. Fase de la sol·licitud quan l'estudiantat ha de corregir errors o fer alguna modificació.

  • Subsanat pendent revisió. Fase de la sol·licitud en què l’estudiantat ha corregit els errors i està a l’espera que la petició torne a ser revisada.

...