Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Seguidament, en la pestanya Informació del conveni podreu consultar les dades del conveni entre la vostra empresa i la Universitat. Si encara no hi ha hagut cap col·laboració prèvia, apareixerà en blanc. Des de l'OIPEP us enviaran el conveni emplenat perquè el signeu (podeu consultar el model de conveni). En aquesta pantalla es mostrarà la Data de la signatura, la Data de caducitat, el nom de la persona de l'entitat que l'ha signat (Conveni firmat per), l'Estat del conveni i un enllaç perquè us el pugueu descarregar (recordeu que es presentarà en un idioma o un altre en funció del que hàgeu especificat prèviament). 

Pantalla per consultar la informació del conveni entre l'empresa i la UniversitatImage RemovedPantalla per consultar la informació del conveni entre l'empresa i la UniversitatImage Added

En la tercera i última pestanya d'Ofertes i Assignacions, podreu consultar les ofertes de pràctiques que haja generat la vostra entitat i crear-ne una de nova. Per defecte, apareix el curs que està en vigor. Com veieu en la imatge de sota, es mostra la Data d'Inici, la ubicació on es realitzen (Destí), la modalitat (Mode), el Nom i Càrrec del supervisor/a, la Titulació en què s'ofereix, el nom de l'alumnat assignat (Assignacions), l'enllaç al Certificat de pràctiques de l'alumnat, l'Estat de l'oferta i si hi ha Missatges pendents de respondre sobre l'oferta. Cal que tingueu en compte que les ofertes poden trobar-se en un d'aquests estats: 

...

Els supervisors podeu sol·licitar un certificat que acredite la vostra labor de cooperació en la formació de l‘estudiantat durant el desenvolupament de les pràctiques. Un cop hagen finalitzat les pràctiques, rebreu un missatge agraint-vos la vostra tasca i oferint-vos la possibilitat de sol·licitar el certificat fent clic sobre un enllaç. Un cop estiga disponible, rebreu un correu de notificació amb el certificat i des de l'entitat també podreu descarregar-lo des de la mateixa pantalla Ofertes i assignacions (IGLU > Inserción profesional y prácticas> Prácticas externas > Entitats cooperadores). Com podeu veure en la imatge de sota, en la columna Nom supervisor, cal que feu clic sobre Cert VAL per a obtenir-lo en valencià o Cert ES en castellà. 

FALTA CAPTURAPantalla per descarregar el certificat dels supervisorsImage Added

Resolució de dubtes

...