Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Status
titleIr a la versión en castellano

...

Warning

Per a teletreballar cal tindre en compte que els documents, tant en paper com electrònics, que estiguen només disponibles en el teu despatx/equipe equip d'escriptori no seran accessibles. Per tant, a nivell procedimental, hauries de modificar els teus hàbits de treball de manera que els documents crítics per al servei estigueren en el 'disc X' o, en el seu defecte, en el servei d'emmagatzematge en el núvol corporatiu (MS OneDrive o Google Drive); ací pots guardar també els documents accessoris.

Cada dia, abans d'abandonar l'UJI, guarda els documents en algun d'aquests serveis.

Polsar l'enllaç Ajuda amb les dades en escriptori local vs escriptori remot per a més informació.

Al seu torn, ací trobareu com copiar fitxers de la unitat compartida (X:, Y:, Z:...), accesible des de l'escriptori remot, a l’ordinador local.

...

Recomanem la utilització de les eines d'ofimàtica col·laborativa per a comunicació i treball.

...

Desviar telèfon corporatiu a una extensió personal (fix -preferible- o mòbil).

Des de el del teu terminal, marca:

*60

  Desviament immediat. El telèfon propi no sonarà. El sistema ens demanarà el número de telèfon extern (a ser posible fix) al qual volem desviar les telefonades.

...

*64Anul·lació de desviament. (Només si ja tens el telèfon desviat)

Conjunt complet dels Codis de funcionament dels telèfons de la central telefònica corporativa.

Servei d'escriptori remot

...

Connexió a escriptori remot per al personal d'administració i serveis. Des d'ací podreu accedir al 'Disc X', Oracle Forms, Discoverer...

Ús del Google Drive o MS OneDrive

Info
Cal que apliqueu el sentit comú: no es tracta de pujar tot el 'disc X' al núvol per si de cas; cal pujar sols els documents que es necessiten. Pujar tot no té sentit, ja que, a més de demorar la pujada diversos dies (segons el volum de fitxers en X), no aporta valor.

La regla bàsica és: entreu a 'remot.uji.es', pugeu/feu el que necessiteu i eixiu (tancant la sessió). A posteriori, podeu compartir els documents, ja al núvol, amb qui calga.

Servei de túnel per a VPN

...

En alguns casos (indicats en les guies d'ús, com l'accés al servei d'escriptori remot) o per a accedir a recursos d'accés restringit (com els repositoris de la Biblioteca) pot requerir-se establir una VPN.

Respecte a la infraestructura VPN antiga i el seu client (útil en versions antigues de sistema operatiu, com Windows Vista), existix documentació ací

Més eines per al teletreball

Ací teniu uns itineraris formatius per a teletreballar amb aspectes tècnics i no tècnics necessaris per a ser efectius, pensats per als diferents col·lectius de la comunitat universitària.

Polsar aquest enllaç per accedir a tot el conjunt de manuals per al teletreball.

Necessiteu assistència?

El CAU seguix sent el punt únic d'entrada, el que permet una major eficiència en el suport a l'usuari. No obstant això, ateses les circumstàncies actuals de teletreball en el propi CAU, hem de racionalitzar la seua demanda, prioritzant l'ús de mètodes de contacte robustos, com la web o el correu-e davant el telèfon, que, a més, és intrusiu en un ambient [de treball] domèstic.

Per facilitar l'assistència en casos específics, hem habilitat accés directe al tècnic de suport tècnic a la docència.

Anchor
Docencia
Docencia
Suport tècnic a l'ús d'eines de treball col·laboratiu, videoconferència o gravació de classes

Si la seua sol·licitud està relacionada amb aquest tema (per a suport funcional sobre la docència accediu a Informació per a la docència en línia a l'UJI), contacteu directament amb els tècnic de cada centre en el correu-e o els telèfons següents:

...