Consells per a l'ús dels micròfons amb cable tipus solapa (BOYA)

IR A LA VERSIÓN EN CASTELLANO

Atès que la taula multimèdia disposa de calaixera/buck amb porta amb pany i safata interior, s'ha dotat aquesta, de manera permanent, amb el micròfon amb cable utilitzat com a suport al sense fil ja existent en la taula. Per tant, a les aules docents que disposen de taula multimèdia hi ha dos micròfons; el micròfon amb cable, si bé és més incòmode per a moure's, no té problemes de bateria.

En aules d'informàtica, o en aquelles aules on la taula multimèdia no té safata interior que pot tancar-se, el micròfon s’ha de recollir en consergeria.

En les taules amb ordinador de la marca HP, que només tenen un connector frontal, cal inserir el micròfon amb molta cura per a no tòrcer el connector i que puga trencar-se.

En les aules que encara tenen altres marques d’ordinador (Acer, Gateway), s’ha col·locat un adaptador en el micròfon perquè hi ha dos connectors minijack en el PC (auriculars i micròfon), per la qual cosa només s’ha d’usar el connector del micròfon (roig si té color) o el connector que no està subjectat amb cinta adhesiva. S’ha de col·locar en el minijack (femella) del PC de color rosa o on indique “micròfon”.

         

Per a usar aquest micròfon, ha de subjectar-se l'enganxament a la solapa del vestit, de manera que es quede el més a prop possible de la boca. Ha de comprovar-se sempre que la pestanya que hi ha en el cilindre intermedi estiga en posició OFF/Smartphone, perquè en mode càmera no funciona.

ADVERTÈNCIA

En finalitzar la classe, sempre cal tindre precaució a l'hora de traure el connector del PC, perquè no es doblegue o es quede dins de l'ordinador. 

Recordeu que s’ha de guardar en la bossa i deixar-lo en la safata de la taula multimèdia, si n'hi ha, i si no, tornar-lo a consergeria.