Què passa si supere la quota d'emmagatzematge?

Si s'activen límits d'emmagatzematge, quan els usuaris accedisquen al Drive, veuran una barra d'estat. Aquesta barra mostra el volum d'emmagatzematge que estan utilitzant i els productes que ocupen més espai.

Els usuaris que superen els límits de quota assignada veuran quadres d'alerta en la part superior de Google Drive amb el missatge "Queda poc espai d'emmagatzematge" o "Espai d'emmagatzematge ple", i al costat el botó “Com es pot alliberar espai”. En fer clic en aqueix botó, se'ls dirigirà a un article que explica com esborrar arxius.

Per altra banda, si has superat tu quota d'emmagatzematge, no podràs crear Documents, Fulls de càlcul ni Presentacions de Google, entre altres limitacions del servei. Si un usuari supera els límits d'emmagatzematge:

  • No podrà pujar imatges ni arxius nous a Google Drive.

  • No podrà crear còpies de seguretat de fotos o vídeos en Google Fotos.

  • No podrà crear arxius en aplicacions de creació de contingut en equip, com a Documents de Google, Fulls de càlcul, Presentacions, Dibuixos, Formularis i Jamboard. Fins que no reduïsca el seu ús d'emmagatzematge, ningú podrà editar ni copiar els arxius afectats, ni tampoc enviar formularis que siguen propietat de l'usuari.

  • No podrà gravar reunions noves en Google Meet.

Nota: Els usuaris que superen la quota d'emmagatzematge encara podran iniciar sessió i accedir al seu compte de Google Workspace, així com vore i descarregar arxius.