Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Com

...

s'accedeix a l'Aula Virtual?

Podeu accedir a l’Aula l'Aula Virtual directament des del portal web de l’l'UJI http://www.uji.es. En el menú desplegable Eines, apareix l’opció l'opció Aula Virtual.

També es pot accedir directament a través del següent enllaç: https://aulavirtual.uji.es/

Com

...

s'accedeix als cursos de les assignatures?

Primerament, cal autenticar l’accés a l’Aula l'accés a l'Aula Virtual amb l’usuari l'usuari i la contrasenya de l’UJIl'UJI.

...

A continuació, apareixerà una pàgina amb els cursos o assignatures als quals esteu matriculats i o matriculades, sempre que el professorat l’haja creat a l’Aula l'haja creat, prèviament, a l'Aula Virtual. Aquest procés no és immediat, una volta us matriculeu haureu d’esperar d'esperar un temps fins que s’actualitza s'actualitze el sistema i apareguen els cursos, ja que se sincronitzen una vegada al dia, normalment, de matinada.

En Resum dels cursos, podeu filtrar per Actuals, Passats o Futurs, en funció de si voleu consultar un curs d’una d'una assignatura de l’any l'any actual o d’anys d'anys anteriors.

...

Quan premeu els tres punts d’algun curs, teniu l'opció de destacar-ho lo en la pàgina d’inici fent clic en Destaca el curs, pel que . Si ho feu, aquest curs apareixerà a l’inici per defecte. També teniu l’opció Arxiva el curs per fer que no aparega.

...

Recorda Recordeu que si voleu veure, de nou, els cursos que prèviament heu ocultat de la pàgina, podeu filtrar els Arxivats en el Resum dels cursos per Arxivats, i així es mostrarantornaran a mostrar.

...

Des de l’apartat Tauler, podreu accedir a un Calendari des d’on del qual podreu comprovar les tasques que heu de fer planificades per dies.

...

Com podeu editar el vostre perfil?

Podeu personalitzar el vostre perfil d’usuari en l’Aula Virtual ficant posant una fotografia o emplenant alguns camps d’informació. Per fer-ho, cal que desplegueu la fletxa que trobareu al costat de la vostra foto, en el marge superior dret, i feu clic a Perfil.

...

Des d’aquesta pàgina, en l’apartat Més dades de l’usuari, heu de fer clic en Edita el perfil.

...

A continuació, trobareu tota la informació referent al vostre perfil d’usuari. Des d’ací podreu podeu editar l’adreça electrònica a la qual voleu rebre les notificacions (recordeu que només s’accepten els comptes de l’UJI), modificar la foto de perfil, incloure una descripció, etc.

...

En aquesta pàgina, en l’apartat Compte d’usuari, també podeu Editar editar el Perfil perfil a més d'escollir l’idioma preferit, gestionar les Preferències preferències del fòrum, Preferències les preferències de l’editor, Claus les claus de seguretat, etc.

...

Quins elements o apartats podeu trobar dins

...

d'un curs?

Per accedir a un curs o assignatura concreta, heu de fer clic damunt. A continuació, veureu que es desplega una pantalla amb el contingut i els materials de l’assignatura.

...

Dintre d’un curs, el més segur és que el professorat penge els materials docents. Pot A més, el professorat pot configurar la visualització dels continguts , perquè apareguen unes etiquetes que senyalen n’indiquen l’estat i, per tant, si encara no s’ha visualitzat el contingut, es mostrarà com a Pendent i, en el cas contrari, l’estat serà Feta.

...

En la part superior dreta de la pantalla podreu , podeu accedir a la lupa, per a cercar directament el contingut desitjat, ; a la campaneta, per a visualitzar notificacions enviades des de l’Aula Virtual i rebre una alerta quan és es penge o actualitze la informació, ; o el al globus, per a accedir al xat.

...

A més, també disposeu d'Enllaços UJI, amb informació general i d’interés d’interès per a l’alumnat i el professorat.

...

En la part lateral dreta de la pantalla podeu trobar diferents blocs, segons la configuració del professorat del curs. Poden aparèixer, per exemple, Activitats amb , en els diferents formats que existeixen per pujar informació o intervindre en l’Aula Virtual, Esdeveniments propers, on se senyalen s’indiquen les tasques que es deuran caldrà realitzar pròximament, un Calendari que senyala , en què s’indiquen els dies on en els quals hi ha algun esdeveniment o activitat referent a l’assignatura, etc.

...

Davant qualsevol problema en el funcionament de l'aplicació, us podeu posar en contacte amb el Centre d'Atenció a Usuaris (CAU) del Servei d'Informàtica de la Universitat Jaume I de Castelló. Podeu telefonar al CAU al (964 38) 7400 dins de l'horari d'atenció telefònica (de dilluns a dijous de 08.30 a 19 .00h h i els divendres de 09.30 a 17 .00hh), enviar les vostres consultes a l'adreça electrònica cau@uji.es o crear una incidència a través de l'aplicació CAU. Serà atesa tan ràpidament com siga possible i amb el millor servei disponible.