Creació d'accés directe a Labgest desde el teu mòbil

Si utilitzeu molt el LabGest i voleu tindre un accés directe en el telèfon mòbil (com si fora una APP), seguiu les instruccions següents:

ANDROID

  1. Obriu el navegador del telèfon i dirigiu-vos al següent enllaç: https://www.uji.es/institucional/estructura/entitats/labcom/base/pr*estecsireserves/*labgest/. Una vegada carregada la pàgina, cliqueu en el botó "LABGEST".

 

  1. Després d'això, sereu redirigits al menú principal de reserves. Al cantó superior dret del navegador trobareu una icona similar a un conjunt de tres punts verticals o a un engranatge (o similar).

    Una vegada que us trobeu dins del menú, busqueu i seleccioneu l'opció "Afegir a la pantalla inicial”.

    Depenent del navegador utilitzat, el menú d'eines serà diferent:

Google Chrome

 

 

 

  1. Quan premeu “Afegir a la pantalla inicial” s'obrirà una finestra que us permetrà definir el nom de l'accés directe que esteu a punt de crear. Una vegada hàgeu ingressat un nom que us resulte fàcilment reconeixible, premeu el botó de guardar o acceptar:

 

IPHONE

  1. Obriu el navegador del telèfon i dirigiu-vos al següent enllaç: https://www.uji.es/institucional/estructura/entitats/labcom/base/prestecsireserves/labgest/ . Una vegada carregada la pàgina, cliqueu en el botó "LABGEST".

 

  1. Després d'això, sereu redirigits al menú principal de reserves. En la part inferior, cliqueu en la icona "Enviar"

 

  1. En la següent pantalla només haureu de clicar a “Afegir a la pantalla inicial” perquè us aparega la icona com un accés directe en una de les pantalles d'inici del mòbil.