Reserves d'activitats dirigides del Servei d'Esports

Què és Reserva d’activitats dirigides al Servei d’Esports?

Reserva d’activitats dirigides al Servei d’Esports és una aplicació per a poder adquirir les diferents targetes esportives i fer les reserves de les activitats guiades, és a dir, amb monitor o monitora. A través d'aquesta plataforma, l’usuari adquireix la targeta necessària per a poder reservar amb antelació una de les activitats esportives que es fan amb la direcció d'un monitor o monitora. A més, amb aquesta targeta, després, pot accedir a les activitats en les instal·lacions del Servei d'Esports

Accés a l'aplicació

Podeu accedir directament a través del següent enllaç: https://ujiapps.uji.es/se/rest/app  

Qui pot utilitzar Reserva d’activitats dirigides al Servei d’Esports?

Aquesta aplicació està destinada als usuaris del Servei d’Esports que vulguen realitzar alguna classe dirigida. 

La pàgina d'inici de Gestió d’activitats dirigides al Servei d’Esports

Quan accediu a l'aplicació, la primera pantalla que apareix és com la següent: 

Página d'inici reserva activitats dirigides
Página d'inici reserva activitats dirigides

Com podeu veure en la imatge superior, en la pàgina d’inici es mostra un menú principal amb dos apartats:

 • Activitats:

  • Reserves: apartat des d’on podeu consultar les reserves efectuades.

  • Calendari: pantalla des d’on realitzar les reserves de les activitats guiades. 

  • Cercar: des d’aquesta pestanya podeu reservar les activitats dirigides de la setmana en curs. 

  • La meua targeta: espai on consultar el tipus de targeta esportiva que teniu registrada amb opció de donar-la de baixa o canviar-la per una altra. 

  • Històric reserves: en aquest apartat podeu consultar les vostres reserves ja passades.

  • Altres activitats: des d’aquesta pestanya us podeu inscriure a altres activitats a les quals no s'accedeix amb targeta esportiva. 

 • Instal·lacions:

  • Reserves: en aquest espai podreu reservar un espai per a un dia i hora concreta.

En l’apartat de la dreta de la pantalla d’inici, apareix l’enllaç per a Comprar la targeta esportiva en cas que no en tingueu cap donada d’alta, i un segon per a Cercar activitats i efectuar la reserva de la classe dirigida. 

Com podeu adquirir una targeta esportiva?

Per a donar-vos d’alta a una targeta esportiva heu de fer clic en Comprar targeta esportiva.

Botó comprar targeta esportiva
Botó comprar targeta esportiva

A continuació, es desplega una pàgina amb les targetes esportives disponibles. En aquest cas, només està activa la targeta esportiva Reactiva’t. Per a comprar-la, heu de polsar el botó Preu 30€

Per poder abonar el preu de la targeta esportiva, cal que trieu un mètode de pagament: Pagar amb targeta bancària o Domiciliar en compte corrent i, per a finalitzar, feu clic en el botó inferior Realitzar pagament. Posteriorment, la targeta esportiva apareixerà en l’apartat La meua targeta. Per a més informació, consulta el següent apartat Com podeu modificar la targeta esportiva

Com podeu modificar la targeta esportiva? 

Des de l’apartat La meua targeta podreu veure la targeta que teniu donada d’alta. En cas de voler donar-vos de baixa o accedir a un altre tipus de targeta, podeu fer clic en el botó del preu de la targeta que voleu adquirir i seguir els passos que hem comentat en l’apartat anterior Com podeu adquirir una targeta esportiva?

Com es reserva una activitat guiada? 

Hi han diverses formes de reservar una activitat:

 • Calendari: des de la pàgina d’inici si feu clic al segon enllaç Cercar activitats, anireu directament a l’apartat Calendari.

També podeu accedir directament des de l'apartat Calendari del menú principal. Es desplegaran en color blau totes les activitats a les quals podeu accedir mitjançant la reserva junt amb el nombre de places totals disponibles segons l’aforament i les que hi ha reservades, i en color gris, les activitats que ja estan completes i que, per tant, ja no podeu reservar.

 • Des de l’apartat Cercar del menú, cal que seguiu aquestes indicacions: 

 1. Seleccioneu el dia de la setmana en curs per a consultar les activitats que hi ha disponibles. 

 2. Escolliu l’horari en el qual voleu consultar les activitats guiades.

3. En ambdues opcions, per a fer la reserva cal fer doble clic sobre la classe dirigida que voleu assistir i polsar Reservar.  

Com podeu cancel·lar una reserva?

Si finalment voleu anul·lar la reserva, hi ha diverses maneres de fer-ho:

 • En el mateix moment que hàgeu efectuat la reserva, heu de tornar a fer doble clic sobre la classe i donar-li a Cancel·lar

 • Des de l’apartat Reserves del menú apareixen les reserves que ja has efectuat. Si voleu cancel·lar-la, heu de fer clic al botó Anul·lar al costat de la classe. Cal que tingueu en compte que si feu clic al botó Nova reserva, anireu directament a l’apartat Calendari. 

On podeu consultar les reserves passades? 

Des de l’apartat Històric reserves, apareixerà un llistat amb la informació de les teues reserves passades: Activitat, Horari, Instal·lació i si Vas assistir o no.

Com accedir a altres activitats a les quals no s’accedeix amb targeta esportiva

L’apartat Altres activitats, redirigeix a la web del Servei d’Esports des d’on s’ofereixen altres activitats amb professorat a les quals no s’accedeix amb targeta esportiva. Per a participar en l’activitat has d’inscriure’t directament i sense reserva prèvia. L’activitat ja té fixat uns dies en els quals podeu assistir. 

Podeu accedir directament des de l’enllaç: https://www.uji.es/serveis/se/ambits/activitats/ 

Com podeu reservar instal·lacions?

Cal que accediu a la part inferior de menú en la secció Instal·lacions i fer clic a Reserves. A continuació s’obrirà directament una pàgina del Servei d’Esports en la qual heu de seleccionar el tipus d’espai que voleu reservar (Tipus), i seguidament, en el calendari indicar el dia o dies que voleu reservar l’espai. 

A continuació podreu comprovar la disponibilitat per dies i hora. Feu clic en l’hora en la qual voleu reservar l’espai (en color verd) per tal de registrar-la.

Quan polseu sobre l’hora que voleu reservar, es ficarà en color morat. Per finalitzar la reserva només heu de prémer el botó Realitzar reserva instal·lació.

Per a més detall, consulteu el següent tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=9Abp6LhWrEM 

Resolució de dubtes

Per qualsevol dubte o consulta relativa al funcionament o desenvolupament de l'aplicació, heu de contactar amb el personal del Servei d'Esports de l'UJI. Podeu enviar les vostres consultes a les adreces electròniques reaactivitats-se@uji.es o se@uji.es

Resolució de problemes

Davant qualsevol problema en el funcionament de l'aplicació, us podeu posar en contacte amb el Centre d'Atenció a Usuaris (CAU) del Servei d'Informàtica de la Universitat Jaume I de Castelló. Podeu telefonar al CAU al (964 38) 7400 dins de l'horari d'atenció telefònica (de dilluns a dijous de 08.30 a 19.00h i els divendres de 09.30 a 17.00h), enviar les vostres consultes a l'adreça electrònica cau@uji.es o crear una incidència a través de l'aplicació CAU http://cau.uji.es/. Serà atesa tan ràpidament com siga possible i amb el millor servei disponible.